Curs de figura escultòrica a partir d’un model al natural

Objectius del curs

Aquest curs se centrarà en construir una figura en tres dimensions, utilitzant terra refractària. Al procés d’aprenentatge durant la construcció se sumarà l’exercici de l’observació, capacitat que ens permetrà ser acurats amb les proporcions i aconseguir el màxim grau de similitud entre el model i l’escultura.

Una vegada acabat el modelat realitzarem el buidat de l’escultura, per a ajudar al seu assecat i per a preveure una posterior cocció de la figura en el forn ceràmic.

Completat el curs:

  • Sabràs triar els materials i eines adequats per al modelatge.
  • Seràs capaç d’observar un model al natural i reproduir-lo amb gran detall.
  • Coneixeràs les proporcions del cos humà, podent construir figures proporcionades, correctes tant a nivell formal, com a gestual.
  • Obtindràs acabats realistes.
  • Dominaràs el procés de buidatge d’una escultura per a la seva cocció qualsevol forn ceràmic.
Preu del curs

260€

Durada

12 hores

Classes 2024

Properament

Properes dates d’inici: 19 de novembre de 2022.

Programa

El primer dia començarem explicant el tipus d’estructura que utilitzarem, com treballar amb les eines de les quals disposarem i quins passos seguir per a construir la figura, abans de procedir al seu modelat.

L’últim dia acabarem aprenent a dividir, buidar i muntar la nostra escultura, preparant-la per a la seva cocció en un forn ceràmic, a 1000 °C de temperatura, una vegada estigui completament seca.

Altres detalls d'interès

  • El curs s’impartirà en l’Estudi de Natàlia Ferré, situat dins del Port Esportiu de Tarragona, i tindrà una durada de 12 hores.
  • Podran inscriure’s un màxim de 8 persones, número que garanteix una atenció 100% personalitzada per part de la professora.
  • No és necessari comptar amb nocions escultòriques prèvies, ja que cada procés s’explicarà pas a pas, d’inici a fi.
  • El preu d’inscripció inclou tots els materials.

Inscriu-te a aquest curs d'escultura

Pots inscriure’t o regalar aquest curs comprant-lo en línia, trucant al (+34) 678 611 170, enviant un missatge via Instagram o Facebook, o emplenant el formulari que trobaràs a continuació. Si encara no ho tens clar, fes-nos arribar les teves consultes i tal vegada podem convèncer-te.