Escultora, ceramista, pintora i galerista

Nascuda a Tarragona al 1969, a més d’artista, és la fundadora i directora de la Galeria Natàlia Ferré. El 1991 va obrir el seu propi estudi i des de llavors forma part del sector creatiu internacional.

Es va formar artísticament en tècniques d’escultura, ceràmica i pintura en diverses escoles de referència, líders en l’ensenyament de l’art i la creació, com l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, l’Escola de Ceràmica de Bisbal del Empordà (Girona), la Barcelona Academy of Art (Barcelona) i la Florence Academy of Art (Mölndal, Suècia).

«Es necessita talent i sensibilitat per a aconseguir que la representació artística ens evoqui emocions. I aquí és on està la màgia de l’obra de Natàlia Ferré. En terra, en bronze o en pintura, les seves mans vessen tendresa» — Carme Martí

Natàlia Ferré destaca principalment per les seves escultures figuratives de petit i gran format, encara que cada vegada més combina el 3D amb la pintura acrílica o a l’oli, seguint sempre la línia de creació que la caracteritza.

La seva obra s’ha exposat en fires d’art, festivals de ceràmica, salons i galeries d’art en diversos països com Holanda, Alemanya, França, Itàlia, les Illes Britàniques, els Emirats Àrabs i Taiwan.

Obra pública en bronze

També cal destacar la seva escultura pública en bronze, que porta la seva empremta i que des del primer moment fa que puguem reconèixer a l’autora de l’obra. Una obra de mig format, elegant i actual. Un dels seus principals interessos és que aquestes obres siguin pròximes a l’espectador perquè pugui interactuar amb elles, amb l’objectiu que l’art sigui més pròxim i nostre, i arribi a formar part del dia a dia de les nostres vides.

Exemples d’aquesta escultura pública són «La puntaire de Salou» y «El Ball de Bastons de Salou» instal·lades, respectivament, en el Passeig Jaume I i al Carrer Ponent de Salou.

Coneix la Galeria Natàlia Ferré

La seva ubicació privilegiada permet al públic gaudir de la Villa medieval de Montblanc, de l’obra de Natàlia Ferré i de les exposicions temporals d’artistes emergents i consolidats. Aquests al·licients fan que una visita a la Galeria Natàlia Ferré esdevingui un recorregut exquisit.

I si Montblanc et queda lluny, t’animem a visitar la Botiga Online de la Galeria, on podràs adquirir les seves escultures i pintures.

Escultura, ceràmica i pintura

Situada en el centre històric de Montblanc, acull l'obra de Natàlia Ferré i exposicions d'artistes convidats, nacionals i internacionals.