Diploma de Mestra Artesana en la modalitat de Ceràmica

Em complau poder-vos dir que el passat dia 20 de febrer vaig rebre el diploma de Mestra Artesana en la modalitat de Ceràmica.

Per començar vull agrair fortament a tots els que han fet possible que això fos possible, com a Jordi Marcet, Montse LLanas, José María Mariscal i com no a Artesania de Catalunya.

I dir, doncs, que aquest és un reconeixement força important que atorga el departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a les persones que han fet d’un ofici la seva professió durant més de vint anys de trajectòria professional reconeguda, amb excel·lència en el domini tècnic de l’ofici i aportacions a la seva pràctica, combinades amb la capacitat de transmissió dels coneixements de l’ofici.

L’acte de lliurament d’aquests premis va tenir lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya presidit pel president del Govern Pere Aragonès i Garcia i acompanyat del conseller d’Empresa i Treball Roger Torrent i Ramió.

Artesans distingits

Els set artesans distingits amb aquest diploma, vàrem ser: Manel Alabart i Martinez, LLuís Heras i Colomé, Ferran Ribas i Martí, Ramon Pasculal i Ametlla, Marcelo Mingorria i Riart, Josep Ferrer i Laguardia, Carme Torras i Pujol, i jo mateixa, Natàlia Ferré i Mateu.

Va ser un plaer formar part d’aquests reconeixements i també poder estar dins del Palau de la Generalitat que és un lloc magnífic.

ceramistescat.org
novaconca.cat
ccam.gencat.cat